Webutvikling - brukeropplevelsen er alt

I Kebbe IT er vi opptatt av at gode nettsider skal være representative for virksomheten de representerer. Derfor har vi spesialisert oss på å utvikle og oppdatere nye og eksisterende nettsider som styrker og er i tråd med den aktuelle virksomhetens profil.

I tillegg sørger vi for at nettsiden er brukervennlig, fungere effektivt og at de besøkende finner den informasjonen de leter etter.

Siden hver virksomhet har sine egne spesifikke mål begynner vi alltid arbeidet med å gjennomføre en analyse. Sammen styrker vi din virksomhets posisjon i dagens digitale marked og hjelper dere å nå målene.


Finn ut mer om hvordan vi jobber!

Nettsider fra Kebbe IT

Ved å bestille nettsider fra Kebbe IT får din virksomhet en god og profesjonell profil på nett. Basert på analyser av søkeord og bedriftens spesifikke mål samt fokus på utviklingspotensiale styrker vi markedsposisjonen på kort og lang sikt.


Stadier i opprettelsen av en nettside

Alle prosesser fra start til slutt skjer i samsvar med våre standarder. Disse standardene reduserer risikoen for å gjøre feil, og bidrar til at prosjektet blir levert innen fristen. Vi har innført kvalitetsstandarder som vi bruker for hvert prosjekt.

1. Konseptet

Konseptet vil være basert på våre analyser, på intervjuer om bedriftens mål og på undersøkelser av konkurrenter og målgrupper.

2. Design

Vi tilbyr flere designmuligheter som deres bedrift kan velge mellom. Designet tilpasses bedriftens stil, og alle endringer skjer i samsvar med deres ønsker. Vi sørger for at hvert prosjekt får et design tilpasset for både PC, mobil og nettbrett.

3. Innhold

For kunder som søker etter informasjon ved hjelp av søkemotorene Google eller Bing, er nettsidens innhold essensielt. Innholdet skal tiltrekke nye kunder og holde på deres oppmerksomhet, styrke bedriftens troverdighet og bidra til salg. Vi skaper profesjonelt innhold, og oversetter tekster til mange forskjellige språk.

4. Nettside

Vi tar oss av alle tekniske detaljer knyttet til programmering, og en ferdig nettside fungerer optimalt.

Fordeler for deres bedrift


Etter opprettelsen av nettsiden

Dere kan selv sette inn ny informasjon på deres nettside, og vi tilbyr opplæring i dette.
  • Vi hjelper dere med å rekruttere nye kunder.
  • Vi planlegger effektive reklamekampanjer.
  • Vi tilbyr avtaler om regulær skriving av innholdet på nettsiden (nyheter, råd, bloggposter,o.l.) og gjennomføring av reklamekampanjer, slik at dere kan konsentrere dere om business, utvikling og kundeservice.
  • Vi tilbyr støtte.
  • Vi er tilgjengelige på e-post og telefon dersom dere trenger vår hjelp.
  • Vi hjelper med å forbedre, gjøre forandringer og svarer på spørsmål.
  • Vi tilbyr vedlikeholdstjenester for deres nettside og kommunikasjon på nett.

Ønsker dere å nå større deler av markedet, for å tiltrekke nye kunder?

TA DET FØRSTE STEGET, TA KONTAKT MED OSS!