Landingssider for kampanjer

Landingssider for kampanjerLandingssider for kampanjer vil hjelpe dere enda mer effektivt med å få tilbake hver krone investert i en reklamekampane på nett.

Hva er en landingsside?

En landingsside er den første siden man kommer til etter at man har trykt på reklamen, for eksempel på Google Adwords-annonsen. Det kan være en eksisterende eller en ny nettside, med et bestemt mål – å vise fram et produkt eller en tjeneste, å informere om spesielle tilbud, å selge, osv.

 

Når og hvorfor bør man ha landingssider?

For å kjøre en effektiv reklamekampanje med størst mulig respons trenger man landingssider. En landingsside er en kobling mellom reklamebanneret, Google Adwords-reklamen, informasjon i sosiale medier og registrerings-, salgs- og bestillingssiden. Landingssidens mål er å tiltrekke oppmerksomhet, gi mest mulig detaljert informasjon om produktet/tjenesten og å motivere potensielle kunder til å kjøpe produktet/tjenesten, registrere seg, o.l.

 

Spesielle kampanjer

Hvis deres bedrift har en spesiell kampanje for å selge, promotere eller for å nå andre mål, er det imidlertid best å lage en spesiallaget landingsside med et mål for øyet – å selge eller å invitere nettbrukere til å ta kontakt med dere. Denne siden skal gjøre det mulig for dere å lage en presis analyse av hvor effektiv denne kampanjen har vært, siden den får sin egen Google Analytics-statistikk.

 

Hva får dere ved å bestille en landingsside for reklamekampanjen?

Unikt design

Det skal være et unikt design som støtter målet for reklamekampanjen, og som er tilpasset årstider, høytider, spesielle hendelser eller andre ting som er knyttet til bedriften.

 

Innhold

Vi skaper et treffende og salgsorientert innhold, som hjelper deres bedrift med å nå kampanjens mål.

 

Ferdig landingsside

Vi lager ferdig landingssiden i HTML-format, og laster den opp på serveren eller integrerer den med deres eksisterende nettside. Alle linker og knapper skal fungere godt. Vi kobler landingssiden med Google Analytics, og hjelper dere med å lage en presis analyse av reklamekampanjens effektivitet.

 

Ønsker dere at reklamekampanjen skal gi de beste resultatene?

TA KONTAKT MED OSS FOR Å LAGE EN NY LANDINGSSIDE