Hvordan rekruttere nye kunder?

Google AdWords

Å ha en kvalitativ og strategisk riktig utarbeidet nettside er en god begynnelse, slik at nettbrukere har muligheten til å finne deres bedrift på nett.

Nettsiden kommer til å tiltrekke potensielle kunders oppmerksomhet, og vil motivere dem til å kjøpe deres produkter og/eller tjenester.

Google AdWords er den mest effektive og lønnsomme måten å rekruttere kunder på nett.

 

Hvorfor Google AdWords?

  • Raskt resultat. En Google AdWords-kampanje er en effektiv måte å reklamere for deres bedrift på hvis dere ønsker raske resultater.
  • Betaling for resultatet.  Dere betaler bare for resultatet – per klikk, altså bare hvis en nettbruker har klikket på deres annonse og kommet til deres nettside.
  • Deres angitte budsjett.  Dere kan angi et budsjett for reklamekampanjen. Det kan være kr. 50,- pr dag, som tilsvarer prisen på en kopp kaffe. Likevel kan dere rekruttere flere nye kunder for dette beløpet.
  • Målbare resultater. Vi kan måle resultatene av reklamekampanjen, som hvordan brukere reagerte etter de har sett reklamen, hvilke sider de så på, hva de hadde interesse for, hvor mye tid de brukte på nettsiden, osv.
  • Presise målgrupper!  Den største fordelen med denne typen reklame er at den når deres presise målgruppe. Nettbrukeren har skrevet inn ett eller flere søkeord som står i annonsen, og han/hun er da allerede interessert i produktene og/eller tjenestene som deres bedrift tilbyr.

Effektive reklamekampanjer

Vi planlegger og gjennomfører effektive reklamekampanjer

 

1. Søkeordsanalyse

Vi finner fram hvilke søkeord som er mest effektive å bruke i deres reklamekampanje, og som gir best mulige resultater, motivere målgrupper og som selger deres produkter og/eller tjenester.

2. Planer og tilbud

I samsvar med deres budsjett og reklametid, lager vi den mest effektive reklamekampanjen, og vi diskuterer vårt tilbud med dere.

 

3. Kampanje

Vi skriver reklametekster og gjør alt som trengs for å gjennomføre en vellykket reklamekampanje.

 

4. Rapporter

i undersøker resultatene fra reklamekampanjen, og lager en rapport med vår mening og med forbedringsråd med blikk mot neste kampanje.

 

For å kjøre en enda mer effektiv reklamekampanje tilbyr vi en spesiallaget landingsside.

 

Vil dere se hvordan en Google AdWords-kampanje virker til deres fordel?

TA KONTAKT MED OSS!