Referanser

Helt fra begynnelsen har Norus Regnskapsbyrå vært kunde hos Kebbe IT. Kompetanse, kreativitet, effektivitet og individuell tilnærming til kunder er, etter vår mening, bare noen av de fordelene ved valg av Kebbe IT. Et moderne og nytenkende team, ledet av Edgars Kebbe, utarbeider nettsidenes design og innhold med svært kompliserte emner slik at du slipper å bruke din tid og energi på det. De vil gi deg råd om aktuelle problemstillinger knyttet til forfremmelse av et nytt nettsted på nettet og tilby deg fullt tjenestespekter for etablering og utvikling av nettsidene. Vi er veldig fornøyd med Kebbe ITs arbeid og håper på et langsiktig samarbeid med selskapet.
Jeg er en veldig fornøyd kunde av Kebbe IT. Edgars og hans team har utviklet en flott nettside for vår frisørsalong og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Fra aller første gang da Edgars kom til vår salong for å få den informasjonen han trengte for å opprette en nettside for oss, viste jeg at Kebbe IT var det rette valget for jobben. Han stilte en rekke spørsmål om våre tjenester, ønsker og prioriteter og ga meg masse nyttige råd. Det var tydelig at han er veldig dedikert til jobben sin og enda viktigere – han elsker det han gjør. Edgars og hans team vil jobbe fram til du er helt fornøyd med resultatet, men fra min erfaring så tar det ikke langt tid. Edgars og hans team er profesjonelle og de kjenner til og elsker det de gjør – og det er den beste kombinasjonen. Tusen hjertelig takk!
Victoria Minuti
Victoria Minuti
Venezia Hair
Da jeg var på utkikk etter noen som kunne hjelpe meg med profesjonelle hjemmesider til mitt selskap fant jeg Kebbe IT. Etter to møter hvor vi snakket litt om design og utrykk, fikk jeg ferdig resultat presentert av Kebbe IT. Jeg er veldig fornøyd, og har allerede fått flere positive tilbakemeldinger på mine nye hjemmesider. Er du på utkikk etter en webdesigner vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Kebbe IT. Fleksibel, fokusert, dyktig og serviceinnstilt er fire ord som beskriver Kebbe IT godt.
Rafał Waliczek
Rafał Waliczek
ABC Bygg Service

Takket være Edgars, har Latvisk Forening i Norge fått nettsiden Latviesi.no som er i stadig utvikling og i løpet av kort tid har blitt til en viktig informasjonskilde og møtepunkt for latviere som bor i Norge. Han har vært en drivkraft i utviklingen av siden, med brennende engasjement og kreativitet. Han har ledet prosjektet meget strukturert.
Kebbe IT hjalp meg med å lage en hjemmesideløsning jeg er fornøyd med. Raskt og effektivt! Anbefales til de som er ute etter en bra løsning på web.
Kenneth Hverven
Kenneth Hverven
Design4 Hverven