Kebbe IT er en webutviklingsbedrift med et nyskapende, kreativt og målrettet team. Målet vårt er å tilby kunnskap og erfaring til næringsdrivende som ønsker å utvide og utvikle sin virksomhet ved effektiv bruk av IT-bransjens potensiale.

 

Vi tilbyr brukervennlige løsninger som er lett å bruke og forstå, og som hjelper virksomheter å nå både kortsiktige og langsiktige mål. Våre løsninger gjør hverdagen enklere og sparer deg for tid, uten ekstra forpliktelser.
Edgars Kebbe
Edgars Kebbe
Prosjektleder

 


Vårt oppdrag

Vårt mål er å utvikle målorienterte løsninger med god brukervennlighet og å hjelpe bedrifter å nå sine mål. Vi kobler sammen mennesker som søker svar, løsninger eller hjelp fra bedrifter som kan tilby deres tjenester og produkter.

 

Våre verdier

  • Teamarbeid – sammen kan vi forandre verden.
  • Open-minded – være åpne for nye ideer og løsninger.
  • Ærlighet – være ærlige og åpne med seg selv, kollegaer, kunder og samarbeidspartnere.
  • Proaktivitet – ta ansvar, og være de forandringene man søker etter.
  • Selvutvikling – fortsette å vokse og lære.

Vårt utgangspunkt

Vi mener at et nært samarbeid med våre kunder er spesielt viktig. Et nært samarbeid styrker prosessen med å finne løsninger som både passer for bedriftens mål og for potensielle kunders behov, samtidig som det utnytter våre eksperters kunnskaper og ferdigheter.

Vi er sikre på at et langsiktig samarbeid er en styrke. Derfor vil vi hjelpe våre kunder med å nå nye mål og realisere nye planer.


Teamet

Kebbe IT er et team av spesialister fra Latvia– designere, programmerere, forfattere, oversettere og Google AdWords-spesialister, som har til sammen utarbeidet flere enn 30 internasjonale prosjekter.

De følger godt med med i utviklingen innen industrien for å kunne tilby våre kunder de mest innovative og effektive løsningene.