Vår arbeidsprosess

Vårt hovedmål er effektivitet

Ved å jobbe effektivt og tilby de beste løsningene basert på etablerte standarder hjelper vi din virksomhet med å nå både kortsiktige og langsiktige mål.
 • 1Analyse

  Vi begynner vårt samarbeid med et intervju for å gjøre oss kjent med deres bedrift, mål, målgrupper og kundeprofil.

  Vi gjennomfører analyse av søkeord, som er et viktig steg i utarbeidelsen av nettsidens konsept og innhold.

  Vi undersøker og vurderer deres konkurrenter, og gjennomfører en spørreundersøkelse hos deres kunder.

 • 2Prosjekt

  Etter å ha analysert all informasjon, utarbeider vårt team en presis prosjektplan i samarbeid med dere.

  Etter at prosjektet bekreftes, forbereder vår prosjektleder oppgaver til alle medlemmene i vårt team og de går gjennom hele prosjektet.

  Prosjektlederen følger med gjennom hele prosessen og informerer om alt som skjer i forbindelse med gjennomføring av prosjektet.

 • 3Utvikling

  Konseptet – konseptet blir utarbeidet: hvilke deler nettsiden skal ha, hvordan informasjonen skal være organisert, hvor, hvorfor, hvor mye, osv.

  Design – vi søker etter fem mulige designsjablonger som passer til deres bedrift, eller utarbeider et unikt design. Vi tilpasser nettsidens design til deres bedrifts identitet – logo, farger, foto, osv.

  Innhold – samtidlig med designutvikling og utarbeidelse av nettsiden, jobber vi også med innholdet, slik at det kan publiseres med en gang på den ferdige nettsiden.

  Utvikling – vi integrerer det utarbeidete designet på WordPress-plattformen, som er et av de mest populære systemene i verden for publisering. Det er lett å bruke og å utvikle parallelt med utviklingen av deres bedrift.

 • 4Demonstrasjon

  Vi ser på den ferdige nettsiden sammen med dere. Dere får mulighet til å gi kommentarer og til å forandre eller forbedre nettsiden.

  Vi gjennomfører tester av nettsiden etter våre standarder. Vi vil være sikre på at alt fungerer best mulig og at nettsiden er sikker.

 • 5Publisering

  Vi kan publiserer nettsiden på deres valgte server, eller tilby dere å bruke tjenester fra våre partnere.

  Vi demonstrerer også hvordan dere kan forandre informasjon på den nye nettsiden til deres bedrift.

 • 6Støtte

  Dere kan alltid ta kontakt med oss hvis dere ønsker å gjøre forbedringer eller forandringer på nettsiden, eller å rekruttere nye kunder.

Vi satser på et langsiktig samarbeid

 

Ønsker dere en profesjonell og langsiktig partner i nettkommunikasjonsspørsmål?

Ta kontakt med oss!